Aku Hækkeklipper

Så er det vist ved at være på høje tid, vil mange sikkert syntes. Jeg tager den nu lidt med ro, for kommer man for tidligt i gang, skal man bare klippe hækken 2 gange. Selv om at ddet er lidt sjovere i år, hvor jeg har investeret i en AKU hækkeklipper, så er det alligevel ikke så sjovt!

Jeg har jeg klippet en hel del hække i min tid, både som gartner ved kommunen og som graver, og der var det de bedste professionelle hækkeklippere der blev brugt. Så det var med lidt spænding, men dog stadig store forventninger, jeg pakkede min Black & Decker GTC3655L20 ud, og skulle prøve af for første gang. Kan det virkelig lade sig gøre at få en AKU hækkeklipper til under kr. 1.400,00 som lever op til de anmeldelser som den har fået, jeg håber det bedste!

Indikator på oplader siger godt nok at der er strøm nok på til at klippe, straks ved udpakningen. Men jeg lader den alligevel lade op i et døgn, sådan som man jo altid har gjort!! Jeg havde ikke for høje tanker til batterilevetiden, så her til aften tænkte jeg at jeg kunne da lige klippe så længe batteriet holdt, og så spise aftensmad derefter. Men efter 1,5 time, var der ikke nogen tegn til at batteri ville blive tømt, så jeg stoppede før tid.

Maskinen er dejlig let, førstehåndsindtrykket da jeg åbnede den, var at den virkede lidt skrøbelig, men det ændrede sig efter første brug. Den er ikke skrøbelig, bare let. Maskinen arbejder godt, og klipper både de tynde og de tykke grene pænt over som den skal. Hastigheden er fin, så grene bliver klippet over inden de når at blive skubbet af klipperen.

Lidt irriterende at man, dog af sikkerhedsmæssige årsager, skal trykke tre steder for at få maskinen igang. Men da jeg først havde vænnet mig til at slippe det ene  sted under klipningen, gik det helt fint. Maskinen bliver lidt varm der hvor min tommelfinger hviler, efter længere tids sammenhængende klipning.

Alt i alt, et godt køb, som jeg bestemt ikke har fortrudt. Jeg kan anbefale at købe denne, hvis du skal have udskiftet den gamle ledningsklipper eller hække saksen!

Læs mere om Black & Decker GTC3655L20