Bambus ‘Bambi’ (N)

Fargesia murielae ‘Bambi’ (N) er en ny, Dansk udviklet, bambus sort.

Bambus 'Bambi' (N) plantet i haven, bliver efter 10-15 år, ca. 250 cm høj, hvilket i bambus sammenhæng ikke er stort!

Her er det Bambus ‘Panda’, der plantet i haven, efter 10-15 år, bliver ca. 250 cm høj, også en flot og hårdfør sort!

Bambus ‘Bambi (N)’ får får mange tynde gul/grønne grene og grønne blade, som alle andre “gule bambus”. Af en Bambus at være, så er det en lav tæt type, der tåler kulde såvel som varme. Bambus ‘Bambi (N)’ er selvfølgelig fuld hårdfør til de barske Danske vintre.

Der er ikke andre gule bambus på markedet, der har den samme lave og samtidigt graciøse overhængende vækst, så kunne du godt se en plads til den i din have, så spørg i dit lokale havecenter efter Bambus ‘Bambi (N)’. Den produceres herhjemme og er til at skaffe.

Bambus ‘Bambi (N)’ krøller ikke bladene når den har det varmt, ligesom de fleste andre bambus. Også dette gør den pænere og mere velegnet til beplantning nær opholds pladser.

Bambus 'Bambi' er meget velegnet til plantning i krukker. Den lidt graciøse, overhængende vækst er rigtig dekorativ. Plant eventuelt noget stedsegrøn bispehue (Epimedium perralchicum 'Frohnleiten') under den.

Bambus ‘Bambi (N)’ er meget velegnet til plantning i krukker. Den lidt graciøse, overhængende vækst er rigtig dekorativ. Plant eventuelt noget stedsegrøn bispehue (Epimedium perralchicum ‘Frohnleiten’) under den.