Batteri buskrydder

Ny professionel batteri-buskrydder giver benzin modellerne baghjul.

Den skåner miljøet, er støjsvag og let at betjene. Husqvarna lancerer nu det seneste skud i deres nye batteriserie, buskrydderen 536 LiR, der er så kraftfuld, at den lever op til de professionelles høje standard, og anvendes i af mange anlægsgartnere.

Støjsvag buskrydder fra Husqvarna

Støjsvag buskrydder fra Husqvarna

De er miljøvenlige og støjsvage

Under udviklingen af Husqvarnas nye buskrydder 536 LiR er der taget særligt hensyn til, at maskinen skal kunne bruges dagligt af professionelle:

“En buskrydder anvendes relativt tæt til kroppen, hvilket indtil nu, har medført et noget forurenet arbejdsmiljø for brugeren. Husqvarnas nye buskrydder, er et sundere valg uden emissioner. Vibrationerne er minimeret, og så er buskrydderen meget støjsvag og dermed også skånsom for ørerne. Buskrydderen er så støjsvag, at det også muligt at buskryddere fx uden for en skole, et bibliotek eller plejehjem inden for almindelig arbejdstid,”

Øget effektivitet og lang levetid

Buskrydder 536 LiR har 2-vejs rotation og er udstyret med en børsteløs letvægtsmotor, der øger effektiviteten. Denne teknologi giver også en længere, kontinuerlig drift og et yderst højt drejningsmoment. Disse ting bevirker at produktet slides markant mindre, derfor har buskrydderen 536LiR ekstrem lang levetid.

Let, støj- og vibrationssvag buskrydder fra Husqvarne

Let, støj- og vibrationssvag buskrydder fra Husqvarne

Helt ny batteriserie fra Husqvarna

Husqvarna buskrydderen leveres med et græstrimmerhoved, med 2 rotationsretninger, ganske smart!

Som en del af Husqvarnas nye batteriserie, kan batteriet fra buskrydder 536 LiR , selvfølgeligt bruges til flere forskellige redskaber fra samme serie.