Byg dit eget højbed

Byg dit eget højbed

Når vinteren er ved at være slut og foråret er på vej, så er det på tide at komme i haven. Der er meget at se til, med både blomster og køkkenhaven, som naturligvis skal passes. Men måske er det på tide at opgradere havens udseende en smule?

Det er på tide, at få opsat højbede i haven. De har simpelthen så mange fordele, og når du først har dem, så kan du slet ikke forestille dig at gå tilbage. De er flotte i sig selv, og de er faktisk nemme at sætte op. Du kan se højbed byggesæt i lærketræ her.

Praktisk og komfortabelt

Der er mange fordele ved at have højbede i haven. Hvis du har en køkkenhave, så kan du netop med fordel bruge højbede, fordi de gør det meget nemmere at organisere og adskille dine grøntsager, så du får et helt nyt overblik over situationen. Du kan naturligvis opdele dem som du ønsker, men det giver dig muligheden for at dele op efter sorter, typer, eller måske endda dit helt eget system.

Som en ekstra fordel ved højbedene, så bliver planterne også hævet. Dette gør ikke noget for dem som så, men det gør det mere komfortabelt for dig at arbejde i køkkenhave, når du ikke skal bukke dig helt ned for at nå jorden.

Blomster

Højbede er dog ikke kun til køkkenhaven. De er også fantastiske til blomster og andet. Blomster i et højbed bliver sat i et helt andet fokus, og de fremstår mere tydeligt i haven. Du kan derfor anskaffe dig nogle højbede og plante blomster i dem, så du netop kan imponere alle, som kommer på besøg. Højbedene giver en god afgrænsning, så du netop kan opsætte et udvalg af blomster, som virkelig slår igennem, og de vil blive fremhævet ligesom et billede i en ramme.