Gør det let for dig selv

Lad Automower 308 klare det sure arbejde mens du laver noget der er sjovere

Lad Automower 308 klare det sure arbejde mens du laver noget der er sjovere

Vi er i øjeblikket i forhandling om en lille ejendom med 6 ha. jord, en stor parklignende have med masser af bede og ikke mindst masser af græs. Mange er af den opfattelse at græs er let at passe, og vælger ofte at anlægge græs i det meste af haven, for at undgå for meget havearbejde.

De fleste finder hurtigt ud af at græsplænen, for at holde sig bare lidt pæn, skal klippes i hvert tilfælde en gang om ugen! Bedene derimod, hvis de er anlagt rigtigt, kan man nøjes med at arbejde i 4 måske op til 6 gange årligt.

Jeg ved godt hvad jeg helst vil lave når jeg har fri, og det er ikke at klippe 3000 m² græs hver uge. Jeg vil helt klart vælge at gøre det let for mig selv, og anskaffe mig en robotklipper der kan klare det store arbejde for mig. I  min søgen efter materiale, faldt jeg over denne artikel fra Husqvarna:

Ny let robotplæneklipper til haveejerne

Husqvarna udvider serien af deres populære robotplæneklippere, Automower®. Automower 308 er specielt udviklet til større villahaver eller mere komplicerede græsarealer og er resultatet af 18 års erfaring med salg af robotplæneklippere.

Automower® 308

 •     Velegnet til     plæner op til 800 m2
 •     Vejer     kun 6,8 kg
 •     Gøder plænen     naturligt med hyppig finklipning fra varierende retninger
 •     Stopper automatisk ved løft     eller vælt
 •     Li-Ion     batteri giver op til en times klippetid inden genopladning ved optimale     klippeforhold
 •     PIN     kode lås
 •     Tyverialarm
 •     Intuitiv     betjeningsmenu
 •     Lavt     energiforbrug
 •     Støjsvag     med kun 60 dB svarende til normal samtale
 •     Kører     i alt slags vejr

Vejl. udsalgspris inkl.     moms 12.995 kr. 

Da Husqvarna første gang lancerede den fuldautomatiske, men stille og emissionsfri Automower® robotplæneklipper i 1995, var det startskuddet for en helt ny produktkategori. Nu, 18 år og mange forskellige Automower-modeller senere, opgraderer Husqvarna serien med Automower 308, der er specielt udviklet til de større villahaver med plæner op til 800 m2.

“Med Automower® 308 har vi trukket på vores 18 års erfaring med salg af robotplæneklippere og formået at bygge en intelligent og stabil maskine til glæde for danske haveejere. Automower 308 vejer kun 6,8 kg og giver med vores langtidsholdbare Li-Ion batteri-teknologi en klippetid i optimale forhold på op til en time før genopladning,” fortæller Jakob B. Hansen, administrerende direktør for Husqvarna Danmark.

Han understreger, at man ikke skal være bange for at løfte maskinen. Automower 308 er nemlig udstyret med løfte- og tiltsensorer, så klipningen automatisk stopper, når maskinen løftes. Desuden roterer skæreskiverne langt fra maskinens yderkant. Det betyder også, at Automower stopper og skifter retning uden at forårsage skader, når den støder på forhindringer.

Tæt græsplæne fri for mos

Ligesom de tidligere udgaver, klipper den nye Automower 308 blot et par millimeter græs af, hver gang den passerer. Tilsat den hyppige klipning betyder det bedre gødning og en grønnere plæne. Samtidig sikrer det uregelmæssige bevægelsesmønster, at græsset konstant klippes fra forskellige vinkler og derfor undgår spormarkeringer.

Den kontinuerlige fine klipning fra forskellige vinkler betyder, at Automower 308 efterlader en tyk, tæppelignende græsplæne fri for mos.

Let at komme i gang

Ligesom med de andre medlemmer af Automower-familien er det let at komme i gang med at bruge Automower 308. Placer afgrænsningskablet langs plænens kanter for at definere klippeområdet. Installer ladestationen – og du er klar.

Find nærmeste forhandler, billeder og mere produktinformation på www.Husqvarna.dk.

For yderligere oplysninger kontakt venligst Martin Rasmussen, Husqvarna DK, tlf. 7026 4770.

Robotplæneklippere til alle størrelser haver

Husqvarna AB har 18 års erfaring med salg af robotplæneklippere og tilbyder i dag robotplæneklippere til både den lille villahave og de store parker og andre offentlige arealer helt op til 6.000 m2. Husqvarna har sågar udviklet en robotplæneklipper, der delvist bruger solenergi til at genoplade batteriet.

 

 

Automower 305:

Velegnet til plæner op til 500 m2.

Vejer 6,7 kg. Pris 10.995 kr.

        NY Automower 308:

Velegnet til plæner op til 800 m2. Vejer 6,8kg. Pris   12.995 kr..

Automower 220 AC:

Velegnet til plæner op til 1.800 m2. Vejer 9 kg.   GPS kan købes som tilbehør. Pris 14.995 kr.

Automower Solar Hybrid:

Velegnet til plæner op til 2.200 m2. Vejer 10 kg.   Med GPS. Pris 19.995 kr.

Solpanelet bidrager til opladning af batteriet   med solenergi.

 

Automower 230 ACX:

Velegnet til plæner op 3.000 m2. Vejer 10,7 kg.   GPS kan købes som tilbehør. Pris 19.995 kr.

 

Automower 265 ACX:

Velegnet til plæner op til 6.000 m2. Vejer 12,9   kg. Med GPS.

Pris 32.995 kr.

 

Om Automower®

Slå græsset med sms og Iphone

Når Husqvarnas Automower® bliver installeret, indstilles klippehøjde, køretider etc. Derefter klarer den klipningen selv og behøver ikke tilsyn. Udvalgte modeller er udstyret med en SMS-funktion, så man får en SMS, hvis der opstår en fejl. Via en applikation kan man fjernstyre og tracke Automower® via GPS.

Avanceret tyverisystem

Automower® har et avanceret tyverisystem. Hvis den bliver flyttet fra sin ”indhegning”, lyder en højlydt alarm på 110 dB, og Automower® låses og kan kun låses op igen med en personlig pinkode. Man vil desuden kunne tracke Automower® via GPS ved udvalgte modeller, og evt. tyve vil derfor ikke nå langt.

 

Inspireret af fåret

Husqvarnas Automower® er inspireret af naturens plæneklipper, fåret. For at undgå striber i græsset kører den rundt i et mønster, som umiddelbart ser tilfældigt ud. Ligesom fåret, der er hegnet inde for ikke at stikke af, ved Automower® takket være et tyndt nedgravet afgrænsningskabel, hvor den må køre, og hvor der fx er blomsterbede, den skal holde sig fra. På den måde passer Automower® græsplænen døgnet rundt i al slags vejr, og når den trænger til et hvil, kører den selv hen i opladestationen. Når batteriet er opladet, kører den ud på plænen og fortsætter arbejdet.