Nyt arbejdstøj

Godt arbejdstøj gør arbejdsdagen lettere

Dette er en sponsoreret artikel

Foråret nærmer sig, og det er snart tid til igen at komme i haven. Jeg håber at du glæder dig lige så meget som jeg gør.

I år har jeg besluttet mig for at smide det gamle arbejdstøj ud. 12 år har det fulgt mig, det er vel også godt nok. Nogle år har det været for småt andre år har det været for stort, nu passer det, men nu er det også ved at være for slidt.

Jeg mangler arbejdsbukser og arbejdsjakke og når jeg nu er i gang, vil jeg også have en arbejdsvest. Jeg skal da lige love for at der er sket noget på det marked i de 12 forgangne år. Arbejdstøj er ikke grimt og klodset længere, meget af det er faktisk ret smart (set med mine øjne)

Jeg er på udkig efter arbejdstøj, der både er behageligt at have på, og som samtidigt gerne må se præsentabelt ud. Hvis der så samtidigt kan være lidt stræk i bukserne, så er det kun en fordel. Jeg bruger mit arbejdstøj mange timer af gangen, kan ikke undgå at komme til at svede i det, så det skal være åndbart, og på samme tid holde på varmen, så min gamle ryg og stive ben ikke bliver kolde, hvis jeg et øjeblik skulle stå stille.  Selv om at det meste arbejdstøj er blevet en hel del smartere at se på, så er meget af det stadig noget stift og ikke altid lige let at let ar arbejde i, når man som jeg, både kravler, klatre og går mens jeg arbejder.

Jeg er faldet for disse arbejdsbukser, Cargobukser e.s.vision stretch, fra Engelbert-Strauss. Jeg syntes at de ser godt ud, faktisk smarte. De har stræk, gode lommer, uden at de er store og flagrende og ikke mindst fordi at de holder godt på kropsvarmen og samtidig er åndbare, så jeg ikke kommer til at svede i dem.

Cargobukser e.s.vision stretch fra Engelbert-Strauss

I min søgen efter en god arbejdsvest fandt jeg denne, fra samme firma: Softshellvest e.s.motion. Mange betragter arbejdsvest som unødvendig, men jeg bruger arbejdsvest til langt hen på sommeren, gør jeg ikke, mærker jeg det straks i ryggen (ok, jeg er ved at være et gammelt skrog)

Da den primære grund, for mig, til at bruge vest i det heletaget, er at den skal holde min ryg varm, i overgangen fra forår til sommer, var det vigtigt for mig, at den selvfølgelig opfylder dette krav. Denne vest er åndbar, og holder samtidig på kropsvarmen, den høje hals er med til at beskytte min nakke for det, for mig, skadelige træk. Vesten sidder tæt, godt, så den ikke hænger i noget af det jeg arbejder med, og den har mange lommer, så der er plads til både telefon, penge og papirer. Udover dette, så har den stræk (plads til min mave) og matcher mine nye bukser godt.

Softshellvest e.s.motion fra Engelbert-Strauss

Selv om at jeg har valgt mig en god arbejdsvest, må jeg dog vente lidt med at bruge den. Det er sæson for arbejdsjakke et stykke tid endnu, for mig i hvert tilfælde. Jeg har valgt denne: Jakke e.s.vision stretch fra samme firma. Ligesom med vesten, så undervurder ikke at have overtøj på, selv om at du nok syntes at du arbejder hårdt, og har varmen. Ryggen holder bare længere.

Igen har jeg valgt en jakke med stræk og som er vindtæt og åndbar, og så er den bare pæn, så jeg måske fristes til at bruge den som fritidsjakke også.

Jakke e.s.vision stretch fra Engelbert-Strauss

Jeg kendte ikke til Engelbert-Strauss før, det er forholdsvis nyt på det Danske marked, men jeg er sikker på at det hurtigt vil blive et anerkendt og et foretrukket mærke for mange fagfolk. Efter at have undersøgt firmaet lidt mere, viste det sig også, at de, udover arbejdstøj, også handler med arbejdssko, driftsmidler og arbejdsbeskyttelse, et spændende sted for en gør-det-selv mand som mig.

Nu er jeg så klar til at starte op på en ny natur og havesæson. Jeg ved at der venter mig meget spændende arbejde i min 6000 m2 have og at jeg kommer til at lave nogle gode projekter for dendanskenatur.dk i år, jeg glæder mig