Sådan bekæmper du effektivt hvepse i din Have

Der er få ting, der er mere foruroligende end at finde et hvepsebo i din have. Hvepseangreb kan være smertefulde og farlige, især hvis man har allergi over for hvepsestik. Men, frygt ikke! Der er mange måder at bekæmpe hvepse på, så du kan nyde din have uden bekymring. Læs mere her om hvad er en hveps og hvordan undgår du dem, så du ikke bliver generet af dem her til sommer.

 

Hvordan du selv bekæmper hvepse mest effektivt

Måden, hvorpå du selv kan bekæmpe hvepse ved at anvende en fælde, er måske den nemmeste måde. En fælde kan normalt laves ved at skære et hul i toppen af en plastikflaske og tilsætte lidt sødt væske som hyldeblomstsaft. Hvepsene vil blive tiltrukket af den søde duft, flyve ind i flasken og have svært ved at finde vej ud igen. Én ting, du skal huske på, er, at du skal placere fælden væk fra områder, hvor du eller gæster ofte befinder jer i haven. En anden metode, du kan bruge til at bekæmpe hvepse, er at anvende granuleret citronsyre. Du kan placere granuleret citronsyre i en tallerken og sætte det i nærheden af hvepseboet. Så snart hvepsene kommer i kontakt med syren, vil det dræbe dem. Det er en sikker metode, der ikke skader miljøet og er en billig måde at slippe af med hvepse på.

 

Det mest effektive er at få professionelle til at fjerne hvepse

Måden vi dog foretrækker, at du får hvepseboet fjernet, er ved at kontakte nogle professionelle. På den måde kan du være sikker på, at det blive gjort mest effektivt, og du kan slippe helt af med hvepsene, så de ikke irriterer dig mere. Det bliver gjort med stor omhu og en forsikring om, at hvepsene kommer til at forsvinde efter. Du er derfor fri for, at de skal irritere dig, hvis du gerne vil spise ude på terrassen en varm sommeraften. Kontakt derfor en professionel skadedyrsbekæmper, hvis du ser et hvepsebo i dit hjem, som du gerne vil have fjernet med det samme, for at du kan få fred igen.