Sådan indretter du din stue med stueplanter

Et hjem er ikke fuldendt uden grønne planter. Der er bare noget skønt ved at have planter i hjemmet. Rent faktisk kan du have planter i alle rum. Stuen er uden tvivl et rum, der har gavn af grønne planter. De kan nemlig være med til at gøre en kæmpe forskel, når det kommer til indretningen. Men hvordan indretter du stuen med stueplanter? Læs med videre her.

Køb ikke for mange planter i starten

Først og fremmest bør du starte med få flotte stueplanter. Der er ingen grund til at købe en hel masse fra starten af. Start med et lille udvalg, så du får et overblik over, om du har brug for flere planter, eller om det ikke er nødvendigt. Desuden er det værd at overveje at købe nemme stueplanter, hvis du ikke har meget tid til at passe og pleje dem.

Vælg planter i forskellige størrelser

Det kan ligeledes være en god idé at vælge planter i flere forskellige størrelser. Du kan vælge både store og små stueplanter, da det skaber en flot kontrast. Dog skal du ikke bare købe planter i forskellige størrelser for at gøre det. Det skal naturligvis være planter, som du godt kan lide.

Planterne skal passe til din indretning

Derudover er det vigtigt, at planterne går godt i spænd med din indretning. Hvis planterne slet ikke passer til din stue, vil du højst sandsynligt ikke blive glad for dem. Med de rette planter i stuen kan du skabe et sammenhængende og balanceret look.