Sådan kan du give din bolig lidt mere karakter

Har du en have, terrasse eller måske en fin altan i forlængelse af din bolig, ikke just ved hvad du skal stille op med. Måske har du en lille drøm om, at det ikke bare er en adskilt enhed fra din bolig, men mere en udendørs forlængelse af de karaktertræk din indretning i hjemmet har. Så kan du måske få lidt inspiration til, hvordan du kan komme i mål med dette.

Farver

Hvis du har en farvepalette som du har taget afsæt i dit hjem, så kan det måske være meningsgivende at inddrage denne i din haveindretning. Det er måske ikke så åbenlyst her, hvorledes helt præcist skal gøre dette, men der kan fantasien måske få sin arbejdsopgave. Har du arbejdet meget med neutrale farver i hjemmet i særdeleshed ved møblerne, så kan nogle lignende havemøbler måske være oplagte. Har du nogle kendetegnende nuancer i dit hjem, som titter frem hist og her, så kan du måske også inddrage nogle accenter med disse farver i haven. Måske gennem blomsterfloraen eller ved dine potteplanter og deres potter.

Krukker

Noget af det, der måske er nemmest at tilpasse til din boligs indretning, kan være krukker. Der findes mange forskellige slags, i forskellige former, med forskellige teksturer og mange andre ting, sådan at du måske kan finde noget, der i så høj grad som muligt har samme effekt på rummet, som dine gennemgående tematikker i hjemmet indretning.

Du vil formentlig også have krukker indendørs, og du kan derfor med fordel matche dine udendørs og indendørs krukker, så der skabes en sammenhængende tråd mellem ude og inde. Du behøver ikke købe præcis de samme krukker, men krukker i samme farve eller stil kan gøre meget for at give et flot helhedsindtryk.

Slip fantasien løs og vær kreativ!