Tips til at få en hyggelig have

Der er intet bedre end en dansk sommer ude i haven. Du kender det måske selv. Man sidder ude i sin have og nyder solens varme stråler, som varmer på huden. Her er der mulighed for at komme helt ned i gear og slappe af inden for trygge rammer. Læs med her og få tips til, hvordan du kan kreere en hyggelig have.

Græs eller fliser?

Når du har en have, har du både mulighed for at indrette den med græs eller fliser. Du kan evt. få en brolægger ud, hvis du ønsker at få lagt fliser enten i din indkørsel, på terrassen eller som en gangsti gennem haven. Hvis du ønsker et mere kreativt resultat, kan det anbefales at få lagt fliser i haven. Her har du mulighed for at få havemøbler sat op, hvor det er separeret fra græsarealet. Det kan måske være en frihed for dig som forældre, hvis du har børn, som nyder at bruge græsarealet til evt. fodbold eller andre aktiviteter. Derudover er det en god ide at tilføje nogle hynder og tæpper til jeres terrasse, så I kan sidde til lidt ud på aftenen og nyde hinandens selskab i familien.

Skab liv i haven ved at plante blomster

Der findes intet smukkere end en have, hvor blomsterne lige er sprunget ud. Skab en have fyldt med liv og farver, ved at plante forskellige blomsterarter. Du kan evt. plante flere forskellige blomsterarter, så du har noget forskelligt at kigge på. Er du til det lidt mere afdæmpet, så kan du nøjes med at plante blomster i krukker til terrassen. Her vil det være fint og simpelt. Hvis du er til det lidt mere vilde, så kan du overveje at lave flere blomsterbed i haven, hvor du har mulighed for at udfolde dig, og plante alle de forskellige blomster du ønsker.