Undgå ukrudt i haven med en fiberdug

Er du træt af ukrudt et væld af forskellige steder i din have? Det er der ikke noget at sige til. De fleste af os ønsker ikke ukrudt i haven. Men det er desværre ikke noget, vi sådan bare lige selv kan bestemme. 

Dog findes der noget, som du kan gøre ved det, hvis du gerne vil undgå ukrudt i haven. Du kan nemlig gøre brug af en fiberdug. En fiberdug kan være med til at holde ukrudtet væk. Så hvis du gerne vil bekæmpe ukrudt på bedste vis, kan det være en god idé at anskaffe en fiberdug.

Hvor kan jeg bruge en fiberdug?

Du kan bruge en fiberdug flere forskellige steder i haven. Hvis du eksempelvis skal anlægge et bed, så er det en god idé at gøre brug af en fiberdug, så der ikke kommer ukrudt i bedet.

Det er ydermere muligt at anvende en fiberdug under en hæk. Skal du have en hæk et sted udenfor, kan du herved overveje at lægge en fiberdug. På den måde skal du ikke fjerne ukrudt i tide og utide under hækken.

Derudover er det en oplagt løsning at placere en kraftig fiberdug under din terrasse. Dette gør sig gældende uanset, om du skal i gang med at anlægge en træterrasse eller en terrasse med fliser. Det vil helt sikkert være pænere med en terrasse, hvor der ikke kommer ukrudt op mellem fliserne eller brædderne.

Du kan altså gøre brug af en fiberdug et væld af forskellige steder. Dog er det vigtigt, at du vælger den helt rigtige dug til formålet.