Vil du have tips til havearbejdet i udlandet? Besøg Mardeira!

Når mange danskere tager ud i verden for at besøge lande, de ikke før har haft et indgående kendskab til, så får de som som regel også mange gode oplevelser med hjem i deres bagage. Det kan være en større indblik i et andet lands kultur og mennesker, eller det kan være gode tips og tricks – eksempelvis til havearbejde. 

Madeira har en natur, som mange danske haveejere kun kan drømme om. Oplev selv øen, og tag de mange oplevelser med hjem.

En naturoplevelse du sent vil glemme – få tips og tricks

Med en ferie til Madeira er du sikret stor succes. Midt i Atlanterhavet en smule nord for de populære Kanariske øer finder du den frodige ø. Den gode placering giver Madeira et landskab, som du sent vil glemme. Øen har fået det fine tilnavn blomsterøen, og med de mange planter og blomster, som du selv vil kunne opleve på dit besøg, giver navnet god mening.

Er man især interesseret i botanik, og alt hvad dette indebærer, er et besøg i den botaniske have et must. Her kan du nemlig få gode tips og tricks med hjem, så du og din egen have kan få glæde af dit besøg til den populære portugisiske ferieø.

Utallige forskellige plantearter, blomster i alverdens udformninger og farver og generelt bare en imponerende stor botanisk have er uden tvivl besøget værd – især hvis man er haveentusiast, men også hvis man ikke er. De botaniske haver byder alle velkommen, og et besøg her bør prioriteret, hvis rejsen går mod Madeira.

Feriedestinationen som altid vil være en god idé

Du kan planlægge din næste rejse til Madeira på forskellige måder. Mange vælger f.eks. en afbudsrejse for blandt andet at spare en smule penge. Afbudsrejser er populære hos mange danskere. Måske fordi de gør det muligt at komme afsted mod varmere destinationer, lige når vi har brug for det.

Med forskellige muligheder for til- og fravalg kan du sammensætte en rejse, der er, lige som du har brug for. Måske synes I bedst om All Inclusive? Måske er havudsigt noget, I ikke vil gå ned på? Har I måske bare brug for halvpension? I dag bliver rejser ud i verden sammensat efter de rejsendes behov, og du kan nemt og simpelt få sat en rejse til Madeira sammen, så I kan komme ned og opleve den fantastiske natur – og ikke mindst også en smule ekstra varme og solskin.

Flere og flere danskere begynder at få øjnene op for forskellige rejsedestinationer i udlandet, og vores lyst til at bruge vores ferie i helt andre omgivelser er også kun vokset. Mange ser frem til sommerferien hele året, og det er da også med god grund. For selvom den danske natur også er helt special på sin egen måde, så er det svært at vinde over bjergsider, dale, smukke strande og et væld af botanik, der gang på gang imponerer.

Er I mest til naturoplevelser, spændende kultur eller strandture?

Sommerferier kommer selvfølgelig i mange forskellige versioner. Og Madeira kan rumme langt de fleste af dem. Så uanset om I er mest til de store naturoplevelser, besøg i forskellige anderledes kulturer eller bare foretrækker lange solfyldte dage på stranden, så er Madeira et sikkert valg. Øen har et bredt udvalg af hoteller, og du har mulighed for både at bo i din egen lejlighed, på et lækkert luksushotel og med eller uden All Inclusive tilkøb. Der er – sagt med andre ord – noget for enhver. Du skal bare finde frem til den løsning, der passer bedst til jeres ferieønsker.